Over Licotec Daklicht B.V.

Breed inzetbaar

licotec pand Licotec ontwikkelt en produceert lichtdoorlatende dak- en wandconstructies voor winkelcentra, stadions, bedrijfsgebouwen e.d. De flexibiliteit, kwaliteit en bovenal brede inzetbaarheid van Licotec blijkt uit de grote hoeveelheid succesvol afgeronde projecten voor diverse grote, middelgrote en kleine opdrachtgevers.

Compleet verzorgd

compleet verzorgde projecten van licotec Licotec is niet alleen gespecialiseerd in lichtstraten en overkappingen, maar levert ook compleet verzorgde projecten af. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zonwering op maat te laten maken. Of om onderhoudsbruggen te laten plaatsen op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Daarnaast levert Licotec ook op maat gemaakte ventilatiesystemen, eventueel in combinatie met een RWA (rook- en warmteafvoer) installatie.

Ontwikkeling en productie in eigen huis

ontwikkeling en productie in eigen huis De transparante overkappingen in glas en kunststof worden in eigen huis ontwikkeld. Voor elk project verzorgt Licotec zowel de constructieberekeningen als het (Autocad)2d-3d tekenwerk, ook visualisaties kunnen wij voor u verzorgen. Het eigen productiebedrijf staat continu garant voor maatwerksystemen van hoge kwaliteit en veiligheid.

Onze missie

Ons doel is een kwaliteitsorganisatie te zijn, die een kwaliteitsproduct levert en streeft naar een zo hoog mogelijke leverbetrouwbaarheid. Zo zijn wij ervan verzekerd dat wij, ook in de toekomst, trots kunnen zijn op ons werk en onze producten. In de toegevoegde waarde die Licotec Daklicht B.V. zijn afnemers biedt staan deskundig advies, innovatie, kwaliteit en effectiviteit centraal.

Onze visie

Expert zijn in complexe klantvraagstukken waardoor we de concurrentie een stap voor blijven. Innovatief bezig blijven zijn op gebied van zowel werkwijze als materiaal/produkten.