Over Licotec Daklicht B.V.

Breed inzetbaar

licotec pand Licotec ontwikkelt en produceert lichtdoorlatende dak- en wandconstructies voor winkelcentra, stadions, bedrijfsgebouwen e.d. De flexibiliteit, kwaliteit en bovenal brede inzetbaarheid van Licotec blijkt uit de grote hoeveelheid succesvol afgeronde projecten voor diverse grote, middelgrote en kleine opdrachtgevers.

Compleet verzorgd

compleet verzorgde projecten van licotec Licotec is niet alleen gespecialiseerd in lichtstraten en overkappingen, maar levert ook compleet verzorgde projecten af. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zonwering op maat te laten maken. Of om onderhoudsbruggen te laten plaatsen op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Daarnaast levert Licotec ook op maat gemaakte ventilatiesystemen, eventueel in combinatie met een RWA (rook- en warmteafvoer) installatie.

Ontwikkeling en productie in eigen huis

ontwikkeling en productie in eigen huis De transparante overkappingen in glas en kunststof worden in eigen huis ontwikkeld. Voor elk project verzorgt Licotec zowel de constructieberekeningen als het (Autocad)2d-3d tekenwerk, ook visualisaties kunnen wij voor u verzorgen. Het eigen productiebedrijf staat continu garant voor maatwerksystemen van hoge kwaliteit en veiligheid.